BEWERKEN
EN BUIGEN IN
EIGEN HUIS

3ACP VOEGT KENNIS TOE

Onze specialist Louis Pijper denkt en doet in aluminium cassette panelen. Hij is gesterkt door ervaring en weet wat u nodig heeft en vooral wat u wilt. Maak gerust gebruik van zijn kennis en expertise.

ALUMINIUM GEVELPANELEN

3ACP is onafhankelijk van merken. Wij produceren zelf onze bewerkte producten uitgaande van het door de fabrikant aangeleverde basismateriaal. Daarom gaan wij uit van uw wensen, die zijn bepalend. Aan de hand van de plannen adviseren wij u graag, ook in de keuze van het meest geschikte materiaal en zorgen voor een passende offerte. In eigen huis bewerken wij de panelen tot wat nodig is voor de bouw: machinaal op maat zagen, vormen en bevestigingsmogelijkheden aanbrengen.

BEWERKING IN EIGEN HUIS TOT 8 METER LENGTE!

3ACP heeft de mensen en machines in huis voor vele bewerkingssoorten. Panelen tot een lengte van 8.000 mm worden exact volgens het ontwerp gevormd en gezet. 

Dankzij kennis van het product en bouwtechnieken weten onze mensen ook de beste manier om de bewerkte panelen te monteren. Ons advies resulteert in onverwachte bevestigingsoplossingen waarmee zowel aan de vorm, de esthetiek als de bouwtechnische eisen voldaan wordt. In handzame pakketten en op de afgesproken tijd wordt de beplating geleverd waar de montagespecialisten direct aan de slag kunnen.

GECONTROLEERDE KWALITEIT

3ACP is aangesloten bij de Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche (afgekort VRMG) en voert het VRMG-Keurmerk. Dit keurmerk staat voor de erkening van de deskundigheid van ons team op het gebied van metalen gevelbouw.

Een VMRG gecertificeerd bedrijf levert kwaliteit en voldoet aan alle wettelijk geldende normen en voorschriften. Nog een reden om te kiezen voor 3ACP.

3ACP LEVERT EEN COMPLEET PRODUCT

Ongeacht het fabricaat ontwikkelen wij aluminium composiet panelen volgens uw specificaties, compleet op maat en gevormd in onze eigen fabriek. Direct vanaf de tekentafel op de bouwplaats.

3ACP IS UW PARTNER

Betrouwbaar, zeker en servicegericht. Het zijn de kernwoorden waarmee 3ACP uw partner is in gevelbekleding en interieuraankleding met aluminium composiet panelen. Eerlijk zaken doen. Dat staat voor een prettige en lange relatie.

VEELZIJDIG INZETBAAR

In uw bouwplannen kunt u al uw creativiteit kwijt want de mogelijkheden met aluminium composiet producten zijn vrijwel onbeperkt. 3ACP voegt daar ervaring en expertise aan toe om aan elke wens tegemoet te komen en verder te gaan dan het bekleden van gevels. Opvallende accenten in aluminium, aangebouwde ontvangstruimten, een uniek interieur, een optimale renovatie.