GRENZELOZE VORMEN AANNEMEN

UNIEKE VORMEN

3ACP realiseert vrijwel elke vorm die u wenst. Met de modernste machines en technieken bewerken de specialisten van 3ACP aluminium composiet panelen tot de vorm die de uitstraling van een gebouw bepaalt.

SAMEN MET  3ACP VORMT U ELK ONTWERP TOT WERKELIJKHEID

De kracht en toegevoegde waarde van 3ACP is de kennis van de materialen en het in eigen huis bewerken. Aluminium composiet platen worden gemaakt in vele kwaliteiten. Wij adviseren u de beste kwaliteit passend bij uw wensen en budget. Daarvoor volgen wij de ontwikkelingen nauwgezet, want dagelijks vinden nieuwe materialen en toepassingen hun weg naar meer mogelijkheden.

Een essentieel deel van onze producten zijn de vormen die u in het bouwontwerp en de constructie wilt verwerken. 3ACP koopt het juiste materiaal, in de door u gewenste kleur en bewerkt het in eigen huis.

Daarvoor heeft 3ACPgeïnvesteerd in één van de modernste bewerkingsmachines. Onder ideale werkomstandigheden bewerken onze specialisten de composiet platen tot rechte cassettes of unieke panelen met ronde vormen.

EN ELK MERK

3ACP is onafhankelijk van merken. Onze producten voldoen aan uw eisen en, als u dat wenst, worden gemaakt met het merk van uw keuze. Dankzij dat onafhankelijke advies is 3ACP uw partner vanaf de tekentafel en helpt u als u dat wenst zelfs met het inschakelen van een montagespecialist.

TOT 8.000 mm

3ACP bewerkt panelen tot maar liefst 8 meter zodat een ongekende architectonische uitstraling wordt gerealiseerd. En die grote maat werkt lekker snel bij de montage.