ZOWEL BINNEN ALS BUITEN TOEPASBAAR

LICHT BOUWMATERIAAL

Aluminium composiet panelen bestaan uit een PE kern met 2 aluminium dekplaten. Het totaal is aangenaam licht van gewicht en heeft als belangrijke eigenschappen stevigheid, vlakheid en dreunvastheid.

SNEL TE MONTEREN

Dat lichte gewicht maakt snelle montage mogelijk. Die snelheid in werken wordt extra verhoogd door de precieze voorbewerking door 3ACP en het adviseren in en aanbrengen van de uitgekiende montagesystemen.

WETEN HOE MENSEN GRAAG WERKEN: SNEL EN UITERST NAUWKEURIG!

Tijd is geld. En dat zonder in te boeten aan kwaliteit en vorm. Juist daarom zorgt de toepassing van aluminium composiet platen van 3ACP voor een uitstekende invulling van de wensen.

3ACP realiseert en levert in vorm bewerkte panelen om de door u gewenste uitstraling te realiseren. Dat doen we door in eigen huis alle mogelijke bewerkingen uit te voeren: op maat zagen, frezen, knippen, walsen, vouwen tot complete panelen. Architectonische creativiteit kent zo geen enkele belemmering meer zowel in nieuwbouw als renovatieprojecten.

Snelheid en nauwkeurigheid in bevestigen zijn de grote voordelen waar uw monteurs mee aan de slag gaan.

COMPLETE SERVICE

3ACP adviseert, calculeert, bewerkt en levert op de bouwplaats. Alles in één hand gestuurd door de kennis van het materiaal en de mogelijkheden die de modersnte bewerkingsmachines bieden. Compleet in serviceverlening, dat is wel zo handig voor u.

OOK VOOR ONDERSTEUNING BIJ DE MONTAGE

Bevestigingsmogelijkheden ontwikkelen wij graag voor u. Naast bestaande mogelijkheden bieden creatief denken en de mogelijkheid van ontwikkeling in eigen huis unieke oplossingen voor de bevestiging van cassette gevels. Zo uniek dat op voorhand onmogelijk geachte creativiteit ten volle tot haar recht komt.

Wij denken daar graag over mee. Adviseren u vanuit uw wensen. Ontwikkelen mogelijkheden op basis van kennis en kunde. En wanneer u dat wilt helpen wij u met de keuze van de montagespecialist. Omdat wij graag iets meer voor u doen dan u verwacht.