VERRASSEND
VEELZIJDIG IN
VORMGEVING

3ACP HELPT UW ONTWERP TE REALISEREN

Elke architect wil zijn of haar klant verrassen met een ongekend uniek en eigen ontwerp. Met een uiterst doordachte constructie. Met in seriematige productie te realiseren bouwvormen waar snelheid, effectiviteit en kostenbeheersing op de eerste plaats komen. Met ingenieuze oplossingen bij renovatieprojecten waarbij bestaande architectonische schoonheden bewaard en geaccentueerd worden.

Elke architect kent de voordelen van aluminium composiet panelen om deze doelstelling in ontwerp en uitvoering te behalen. 3ACP voegt daar een nieuwe dimensie aan toe: onafhankelijk en deskundig in advisering, professioneel en veelzijdig in bewerking. Daarmee worden creatieve vormen en ontwerpen werkelijkheid.

DE VOORDELEN VAN 3ACP PRODUCTEN

Aluminium composiet producten en panelen voor gevelbouw, accenten aan de gevel, interieurtoepassingen en reclame doeleinden. De veelzijdigheid in gebruik is onbeperkt. De inzetbaarheid in nieuwbouw, renovatie en bij slechte omgevingsfactoren is optimaal. De voordelen van het materiaal zijn uniek. De toegevoegde waarde van 3ACP is uniek, neemt u veel werk uit handen en resulteert in verbazende oplossingen.